dr. Bakos Judit
ügyvéd

Judit 2010-2013 szeptembere között ügyvédjelöltként vett részt a DRD Ügyvédi Társulás munkájában. Ezen időszakban döntően egy nagy múltú építőipari cég jogi tanácsadásában vett részt, a polgári jog, építési és vállalkozási jog, valamint a munkajog területén, illetve a cég peres képviseletét látta el.

A jogi szakvizsgák letételét követően, 2013. októbere óta alkalmazott ügyvédként dolgozik a DRD Ügyvédi Társuláson belül, a Mayer M. Balázs Ügyvédi Irodában. A Mayer M. Balázs Ügyvédi Iroda fő profiljához igazodva a polgári jogon belül részben munkajogi szolgáltatást nyújt mind a munkáltatói (szerződések szerkesztése, napi szintű munkajogi és kollektív munkajogi tanácsadás), mind a munkavállalói oldal részére.
Ezen kívül segíti az ügyvédi iroda munkáját a polgári jog klasszikusnak mondható feladatai (ingatlanjog, cégeljárás, szerződések szerkesztése) kapcsán, mindemellett továbbra is foglalkozik építési jog és vállalkozási joggal.
Judit kiterjedt peres gyakorlattal rendelkezik, mely során fő cél a felek között kialakult jogvita konstruktív és minél gyorsabb lezárása. A felek között felmerülő jogviták során az iroda elsődlegesen az ügyek békés, peren kívüli elintézését szorgalmazza, és minden esetben hangsúlyt fektet arra, hogy az ügyfelek problémáira személyre szabott, üzleti szemléletű és hatékony megoldásokat nyújtson.

Végzettség:
  • Szegedi Tudományegyetem Állam és Jogtudományi Kar
Szakterület:
  • építési és vállalkozási jog
  • polgári jog
  • munkajog
Nyelvtudás:
  • német

Kapcsolat


1051 Budapest, Sas utca 1. 2. emelet 1.
+36-1 354 1867
+36-1 354 1868
iroda@drd.hu